Количката е празна

Политика за доставка

Детайли за доставка

Ще се опитаме да гарантираме, че поръчката ви ще бъде доставена на адреса на получателя, който сте предоставили. Има обаче случаи, когато това не е възможно поради проблеми с предоставената адресна информация или поради проблеми, с които нашите куриери се сблъскват, когато се опитват да доставят поръчката. Поради това е много важно да сте сигурни, че адресът на получателя, който предоставяте, е точен и да ни дадете допълнителни указания, за да помогнете на куриерите да намерят адресите, които трудно могат да бъдат намерени.

Винаги ще направим всичко възможно, за да доставим розите си навреме и директно на получателя. При доставка до офиси нашите куриери винаги искат от лицето, което приема цветята, да подпише доказателство за доставката. Получавайки това доказателство, поръчката е изпълнена и Flora International Roses не носи отговорност за нищо, което се случва с розите от този момент нататък.

Ако получаването е отхвърлено от получателя или получателят не е у дома, куриера ще се свърже с него за да уговорят повторна доставка или поръчката ви ще бъде върната в офиса. След това ще се свържем с вас и ще имате възможност или да вземете поръчката от офиса, или да заявите повторно доставяне на поръчката.

Инструкции за доставка

Ако оставите указания за доставка, ние ще направим всичко възможно да ги следваме (например ако получателят не е у дома, моля оставете розите на съсед). Ние не можем да бъдем отговорни за поръчката от този момент нататък.

Неуспешна доставка и възстановяване на суми

Въпреки че правим всичко възможно, за да не се случи това, в много редки случаи доставката може да не успее да стигне до местоназначението си поради непредвиден проблем с доставката или да се появи повредена. Ако получателят не получи своята пратка или тя бъде повредена от куриерската фирма по някакъв начин, моля, свържете се незабавно с нас, за да можем да уредим повторна доставка или да направим всичко възможно, за да бъдете обезщетени.

 

Доставки в почивните дни и официалните празници

Flora International Roses доставя до всички страни от Европа. За да изпратите до която и да е страна в Европа е нужно да направите поръчка чрез нашият Европейски уебсайт www.FloraInternational.eu  Моля, свържете се с нас, ако желаете да доставим през уийкенд или празник и ние, ще се опитаме да направим това възможно.