Количката е празна

Неуспешна доставка и възстановяване на суми

Въпреки че правим всичко възможно, за да не се случи това, в много редки случаи доставката може да не успее да стигне до местоназначението си поради непредвиден проблем с доставката или да се появи повредена. Ако получателят не получи своята пратка или тя бъде повредена от куриерската фирма по някакъв начин, моля, свържете се незабавно с нас, за да можем да уредим повторна доставка или да направим всичко възможно, за да бъдете обезщетени.

Аранжировки с естествени необработени рози

Винаги сме снабдени с най-свежите рози от най-високо качество. Ние ги купуваме директно от фермите, които чрез посредник ги доставят директно до нас. По време на доставката и след тяхното пристигане розите постоянно се охлаждат и се държат в оптимални условия, докато напуснат нашия офис. Ако бъдат съхранявани правилно от получателя, розите трябва да живеят до една седмица от момента на доставката. Тъй като те са естествени продукти, може да се случи някои рози да увехнат по-бързо от други.

Аранжировки с естествени обработени рози, живеещи над 2 години

Винаги сме снабдени с най-свежите и висококачествени „вечни рози“. За разлика от повечето бутици нашите рози живеят над 2 години. Селектирани от нас те биват доставени и обработени в Английска лаборатория, след което биват доставени директно до нашият склад. Там розите биват съхранявани в специално пригодена камера с нужните датчици следящи за температурата и влажността на въздуха. След като бъдат внимателно аранжирани от наши флористи, розите отпътуват към получателя добре опаковани, за да бъде максимално сигурна и надеждна доставката. При внимателно съхранение от страна на получателя предпазващо розите от директни слънчеви лъчи и съхранявайки ги в помещение с температура 15 – 21 градуса розите биха останали свежи и непокътнати с години.