Количката е празна

За компанията

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

Аранжировките от Flora International Roses са изработени от специалисти по флорален дизайн, които щателно подреждат само най-свежите рози за всяка поръчка индивидуално с внимание към най-малкият детайл. Екипът ни работи в тясно сътрудничество с вас нашите клиенти, за да постигнем най-добрият „плод“ на вашите собствени идеали и идеи за прекрасно и живописно подреждане. Обичаме индивидуалните (custom) поръчки, където можем да добавим уникални букви и символи в нашата аранжировка – всичко това е възможно благодарение на широката и очарователна цветова палитра от нашите рози.

 

Свежи рози за повече от две години, без поливане или специални грижи

 

Аранжировките на Flora International Roses отлично улавят същността и естетическата красота на свежите цветя с безгрижното удоволствие, което очакваме от един луксозен артикул. Свежи, великолепни цветя за повече от две години без нужда от вода, смяна на вази или работа с изсъхнали венчелистчета. Всичко, което трябва да направите, е да поддържате аранжировката в стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина и ще имате изискана аранжировка излъчваща дълголетие, елегантност и красота.

Flora International Roses също така изпраща своите продутки в цяла Европа, което включва повече от 40 страни! Работихме усилено, за да договорим възможно най-добрите цени с нашите куриери и да прехвърлим тези цени директно към нашите клиенти. Всички международни цени за доставка включват мита и такси.

За да поръчате доставка извън Република България посетете нашият Европейски уебсайт www.FloraInternational.eu